Laser hair removal

Най-добрият лазер за епилация

Кой е най-добрият лазер за епилация сред съвременните варианти?

Днес на пазара се предлагат най-различни видове лазер и уреди за трайно обезкосмяване, работещи с различните видове лазер. Трудно е да каже кой е най-добрият лазер за епилация в момента, защото всеки от видовете се усъвършенства непрекъснато. Първият, най-старият вид лазер за трайно обезкосмяване е рубиновият лазер. При откриването на тази революционна техника за трайно обезкосмяване не е съществувал въпросът кой е най-добрият

Най-добрият лазер за епилация 1
Най-добрият лазер за епилация, който може да съществува

лазер за епилация, защото той е бил единствен. Имайки своите плюсове и минуси, рубиновият лазер не е имал известно време конкуренция и затова никой не си е задавал в миналото въпроса кой е най-добрият лазер за епилация. Днес обаче с бързото напредване на технологиите сме изправени пред богат избор от различни уреди, които се рекламират като безопасни и ефективни, и неизменно си задаваме въпроса кой е най-добрият лазер за епилация сред тях.

Александритен лазер – най-добрият лазер за епилация поради ефикасността си

Александритният лазер работи с оптимална дължина на вълната – 755 нанометра, която му позволява да достигне до своята цел – космените фоликули. Най-добрият лазер за епилация би трябвало да може да достигне до тези фоликули, където светлинната енергия да се превърне в топлинна и така да унищожи космите от корен. Кой е най-добрият лазер за епилация е въпрос, който за всеки клиент има различен отговор. Ако кожата ни е светла, а космите – тъмни, александритният лазер може да се окаже най-добрият лазер за епилация за нас, защото той ще бъде максимално ефективен. Ако обаче сме с тен или по-тъмна кожа по принцип или ако космите ни са по-светли, то вероятно александритният лазер не е най-добрият лазер за епилация за нашия случай.

Диоден лазер – най-добрият лазер заради прецизните си настройки

Най-добрият лазер за епилация 2
Най-добрият лазер за епилация е при нас

Диодният лазер се оказва най-добрият лазер за епилация за много различни хора. Това се дължи на факта, че той е

сред най-модерните варианти за трайно обезкосмяване и може да бъде настроен наистина фино – така, че да работи еднакво добре и върху светла, и върху тъмна кожа. За хората с по-груби и дебели косъмчета диодният лазер също е най-добрият лазер за епилация. Ефектът от процедура с него се забелязва веднага и става все по-добър със следващите процедури. За клиентите с фини и тънки косъмчета обаче това не е най-добрият лазер за епилация. Най-добрият лазер за епилация за тях може да им препоръча специалист, занимаващ се с трайно обезкосмяване. Макар всеки да си задава въпроса кой е най-добрият лазер за епилация, отговорът може да бъде различен за всеки човек, затова е добре преди да предприемем трайно обезкосмяване, да се консултираме със специалист, който да ни даде съвет.

 

Кой е най-добрият лазер за епилация сред съвременните варианти?

Александритен лазер – най-добрият лазер за епилация поради ефикасността си

Диоден лазер – най-добрият лазер заради прецизните си настройки

Научете повече

НАПРАВЕТЕ ПРОМЯНА