Laser hair removal

Обезкосмяване с лазер, цени, безопасност на процедурите. Има ли рискове?

Обезкосмяване с лазер – цени (София) 1
Обезкосмяване с лазер – цени (София) – без рискове

Съвременното обезкосмяване с лазер, цените на което са немалко негово предимство, не крие рисковете, за които доскоро се говореше. Опасностите и рисковете на обезкосмяване с лазер, цените на което си заслужават, вече са митове, тъй като се отнасят до едно друго, по-старо поколение лазери, с които вече отдавна не се работи. Модерните апарати за обезкосмяване с лазер, цените на които са високи, но си струват инвестицията, разбиват на пух и прах тези митове, които твърдят, че лазерната епилация е опасна за здравето на клиентите, за тяхната кожа и за техните органи. В миналото дори е върлувал митът, че лазерната епилация предизвиква образуването на тумори. Всички тези неверни слухове се дължат на факта, че хората са свикнали да гледат скептично на облъчването с каквото и да било.

Фактите обаче са други. Съвременното обезкосмяване с лазер, цените на което са сред предимствата му, се извършва с уреди, които имат възможност да бъдат настроени толкова фино и точно, че да отговарят на индивидуалните специфики на кожата, космите и здравословното състояние на всеки един човек, решил да се подложи на процедурата. Освен това тези процедури по обезкосмяване с лазер, цените на което неслучайно са по-високи в сравнение с други методи за обезкосмяване, в повечето случаи се извършват от висококвалифицирани специалисти, които предварително консултират бъдещия пациент и му предлагат най-доброто за неговия индивидуален случай. По този начин до минимум се свеждат рисковете на модерното обезкосмяване с лазер, цените на което в далечен план са голямо предимство, и днес то може да се нарече почти напълно безопасно.

Обезкосмяване с лазер, цени, необходима ли е подготовка?

Обезкосмяване с лазер – цени (София) 2
Обезкосмяване с лазер – цени (София) – подготовка

Преди посещението си за процедура по обезкосмяване с лазер, цените на което са една добра инвестиция, е необходимо да се подготвим. Тази подготовка включва избягване на слънчевите бани поне месец преди обезкосмяване с лазер, цените на което варират в различните салони, и бръснене непосредствено преди процедурата по обезкосмяване с лазер. Цените на тази процедура ще си заслужават още повече, ако се подготвим старателно за нея.

Разгледайте предложенията ни за body sculpt.

Обезкосмяване с лазер, цени, безопасност на процедурите. Има ли рискове?

Обезкосмяване с лазер, цени, необходима ли е подготовка?

Научете повече

НАПРАВЕТЕ ПРОМЯНА