Laser hair removal

Обезкосмяване, София – рубинов лазер

Обезкосмяване, София – рубинов лазер

Рубиновият лазер е най-старият метод за лазерно обезкосмяване, София. Поради това той има своите недостатъци. И при него имаме правопропорционално съотношение между цена и качество на услугата обезкосмяване, София – цените са доста по-ниски от тези на процедури с модерни лазери, но и качеството на процедурите не е на съвременно ниво. Рубиновият лазер е едно бюджетно решение за трайно обезкосмяване, София, но не е за предпочитане, ако имаме и други опции.

Обезкосмяване, София – мнения 1 и препоръки
Обезкосмяване, София – мнения за рубинов лазер

Важно е да се отбележи, че тъй като това е първият разработен лазер за обезкосмяване, София, рубиновият лазер не е безопасен до такава степен, до каквато са по-новите лазери. Той носи рискове, които трябва да сме склонни да поемем, ако се спрем на този вид обезкосмяване, София.

Обезкосмяване, София – фотоепилация

Фотоепилацията е вариант, различен от лазерната, но тя също представлява решение за трайно обезкосмяване, София. Разликата се състои в това, че лъчите са с различна дължина при фотоепилацията и при лазерното обезкосмяване, София. При фотоепилацията лъчите се разпиляват по-кожата, което прави процедурите по-малко ефективни от лазерното обезкосмяване, София. При лазерната епилация лъчите се концентрират единствено и само във фоликула на всеки косъм, като така забавят растежа му или го унищожават, докато при фотоепилацията не всички лъчи се концентрират там и това прави процедурите по-неефективни.

Друга важна разлика между фотоепилацията и лазерното обезкосмяване, София, е фактът, че процедурите при фотоепилацията могат да бъдат извършени от козметик, а не от медицинско лице, докато при лазерното обезкосмяване, София, е задължително при работа с почти всеки лазер опериращото лице да е с медицинско образование и опит. Това е важна разлика, върху която да помислим, преди да се насочим към метод за трайно обезкосмяване, София, защото от този служител зависи нашето здраве, както и добрите резултати от процедурата.
Може да разгледате и процедурата ни body sculpt

Обезкосмяване, София – рубинов лазер

Обезкосмяване, София – фотоепилация

Научете повече

НАПРАВЕТЕ ПРОМЯНА