Laser hair removal

Обезкосмяване, София – диоден лазер

Обезкосмяване, София – диоден лазер

Обезкосмяване, София – цена 1 - високо качество
Обезкосмяване, София – цена и мнения

Диодният лазер е друго средство за трайно лазерно обезкосмяване, София, което обаче е на по-достъпна цена в сравнение с александритния лазер. И този лазер за обезкосмяване, София, предлага широк кръг от възможности за настройка, което го прави подходящ за хора с различен тип кожа и с различно окосмяване, а не само за клиенти със светла кожа и тъмни косми, които са били единствените, способни да се възползват от лазерна епилация в близкото минало. По-особеното тук е, че с този лазер може да се провежда обезкосмяване, София, дори през лятото, когато сме с тен, за разлика от други видове лазер, при които задължително условие е да не сме се излагали на слънце или солариум поне месец преди процедурата.

Друга разлика между диодния и александритния лазер е това, че при лазерно обезкосмяване, София, диодният лазер не е нужно да се оперира от медицинско лице. С него може да борави всеки професионалист, специализирал се в сферата на лазерната епилация, независимо дали има медицинско образование, или не. Това е така, защото диодният лазер носи по-малко рискове по време на лазерно обезкосмяване, София, в сравнение с други видове лазер (например александритния), при които е задължителното лицето, което ще управлява уреда, да е с медицинско образование.

Обезкосмяване, София – ndYAG лазер

Това е най-модерното и най-ефективното решение в областта на лазерното обезкосмяване, София. Този тип лазер работи с най-голяма дължина на вълната и резултатите от процедурите, проведени с него, са безупречни. Разбира се, и самите лазери, и процедурите по обезкосмяване, София, проведени с тях са значително по-високи в сравнение с тези на други видове лазери, но си заслужават.

Инвестицията в такъв апарат и дори в процедура с такъв апарат истински си заслужава. Тези лазери имат възможност за много фини настройки, което означава, че при обезкосмяване, София, ще могат да бъдат настроени точно за нашия тип кожа и за нашия тип окосмяване, което гарантира отличните резултати. Този лазер също е задължително да се оперира само от лица, които имат медицинско образование и опит. Това допълнително вдъхва доверие у клиентите, избрали тази опция за трайно обезкосмяване, София.
Може да разгледате и процедурата ни body sculpt

Обезкосмяване, София – диоден лазер

Обезкосмяване, София – ndYAG лазер

Научете повече

НАПРАВЕТЕ ПРОМЯНА