Laser hair removal

Обезкосмяване завинаги

Обезкосмяване завинаги с помощта на лазер

Обезкосмяване завинаги 1
Обезкосмяване завинаги с нашата професионална техника

 

Лазерната епилация е революция в съвременната естетична медицина, която ни дава свободата да опитаме наистина обезкосмяване завинаги. Обезкосмяване завинаги все още не може да се постигне с нищо друго освен с лазерна епилация. Лазерната епилация, която може да ни осигури обезкосмяване завинаги, работи чрез лъчи, които се абсорбират от меланина в косъмчетата в третираната зона. При достигането си до фоликулите на космите (там, където са корените им) светлинната енергия в лъчите на лазера се превръща в топлинна и чрез нагряване ги уврежда, така че космите просто спират да растат – по този начин се постига обезкосмяване завинаги. Смята се, че с фотоепилацията, която работи на подобен принцип, също може да се постигне обезкосмяване завинаги, но методът при лазерната епилация е по-изпипан и по-мощен – работи безотказно, когато става дума за обезкосмяване завинаги. Освен това науката и опитът не спират да подобряват непрекъснато лазерната епилация и лазерите, с които се извършва тя, за да могат да осигурят действително обезкосмяване завинаги.

Обезкосмяване завинаги с различни видове лазер

 

Обезкосмяване завинаги 2
Обезкосмяване завинаги с професионалистите от Abi Beauty

Съществуват различни видове лазер, като всички те могат да осигурят обезкосмяване завинаги, ако се подбере точният лазер за всеки човек. Преди да се пристъпи към процедура по обезкосмяване завинаги, в салоните за лазерна епилация се прави консултация с компетентни специалисти, за да се уточни от какъв вид процедури, колко на брой процедури и от какъв вид лазер се нуждае съответният пациент, като се вземат предвид индивидуалните му специфики, здравният му статус, зоната, която желае да се третира, и очакванията му. За ефективността на процедурите и за безопасността е нужно да не се пренебрегва тази важна първа консултация.

С александритен лазер може да се направи обезкосмяване завинаги, особено ако той се използва върху зони със светла кожа и тъмно окосмяване. Много е ефективен и в зони с по-тънки, фини косъмчета. При хората с по-тъмна кожа обаче александритният лазер няма да е най-ефективното средство за постигане на обезкосмяване завинаги.

Диодният лазер предлага обезкосмяване завинаги дори на хората с тъмна кожа. Негова особеност е това, че работи най-добре с по-груби и дебели косми. Хората с фино окосмяване е по-добре да се насочат към александритен лазер, за да постигнат обезкосмяване завинаги.

Nd:Yag лазерът е мощен и изключително ефективен при всички типове кожа и при всякакви комбинации между цвета на кожата и цвета на космите. Дебелината на косъма също няма значение за този вид лазер. Той е сред най-модерните изобретения в областта и работи безотказно.

 

Доверете се на нашата услуга за лазерна епилация цяло тяло от Abi Beauty.

 

Обезкосмяване завинаги с помощта на лазер

Обезкосмяване завинаги с различни видове лазер

 

Научете повече

НАПРАВЕТЕ ПРОМЯНА