Laser hair removal

Защо е необходим пакет лазерна епилация?

Пакет лазерна епилация 1
Пакет лазерна епилация на добра цена

Често задаван е въпросът защо е необходим пакет лазерна епилация, тоест цял пакет от няколко процедури, вместо само една процедура. Така нареченият пакет лазерна епилация е необходим, защото космите се унищожават от лазера в определен момент от цикъла на техния растеж – в така наречената активна фаза. Не всички косми са по едно и също време в тази фаза от растежа си – затова е необходим пакет лазерна епилация. Само около двадесет процента от космите в определена зона на тялото ни се намират едновременно в активната фаза от цикъла си на растеж. Това означава, че една процедура от съответния пакет лазерна епилация успява да унищожи около двадесет процента от космите в обработваната зона. Ето защо е необходим пакет лазерна епилация – ако всяка процедура унищожава проблизително двадесет процента от космите, то един пакет лазерна епилация от шест – осем процедури ще унищожи всички налични косми в дадена зона.

Колко процедури съдържа един пакет лазерна епилация?

Пакет лазерна епилация 2
Пакет лазерна епилация с качество

Както вече изяснихме, една процедура от избрания пакет лазерна епилация унищожава само около двадесет процента от космите. В зависимост от индивидуалните специфики на всеки човек обаче този процент варира и може да се окаже, че пакет лазерна епилация от пет процедури не е подходящ за всеки. Ето защо най-добрият подход е да се обсъди съответният пакет лазерна епилация със специалист. Повечето салони за красота, които предлагат пакет лазерна епилация, предлагат и услугата „Консултация с професионалист“. Това е важно както за максималната ефективност на избрания пакет лазерна епилация, така и за максималната безопасност на начинанието.

Как да изберем пакет лазерна епилация?

Много хора, на които им предстои за първи път да се подложат на лазерна епилация, се тревожат за това дали ще направят правилния избор, когато трябва да се избере пакет лазерна епилация. Това не бива да ни тревожи обаче, защото е много трудно сами като аматьори и клиенти да си изберем правилния пакет лазерна епилация, с правилния брой процедури и правилния вид апарат с лазер, които ще са подходящи за нас и ще ни доставят максимално добри резултати, като същевременно са безопасни. Това е работа на професионалистите, които работят в салоните за трайно обезкосмяване, на които можем да се доверим. Доверявайки се на опитен специалист, заедно с когото да изберем правилния за нас пакет лазерна епилация, ще получим най-доброто изжививане в салона за трайно обезкосмяване – безболезнено, краткотрайно, с дългосрочни повече от добри резултати и не на последно място – безопасно за нас.

Научете повече

НАПРАВЕТЕ ПРОМЯНА