Laser hair removal

Подмладяващи процедури за лице

Всеки от нас рано или късно започва да забелязва по себе си белезите на годините и търси начини да спре времето или поне да забави хода му. На пазара се предлагат всякакви кремове, гелове и т. н., но най-ефективни и даващи най-бързи и трайни резултати си остават професионалните подмладяващи процедури за лице.

 

Хиалуронови подмладяващи процедури за лице

Подмладяващи процедури за лице 1
Подмладяващи процедури за лице – професионални процедури

Сред нашумелите подмладяващи процедури за лице е хиалуроновата терапия. Тази терапия има лифтинг ефект, като същевременно хидратира кожата, прави я по-еластична и я обогатява с витамини. Изсушаването на кожата е сред факторите, които най-бързо състаряват кожата. Затова много от съвременните подмладяващи процедури за лице, сред които и хиалуроновата терапия, включват дълбока хидратация на кожата, подхранване и стимулиране на регенериращите ѝ функции.

Кислородни подмладяващи процедури за лице

Чистият кислород също има приложение в съвременните подмладяващи процедури. Той стимулира регенериращите функции на кожата, прави я по-еластична, хидратира я, подхранва я и я подмладява. Почистена и освежена в дълбочина, кожата ни диша свободно и се възстановява бързо, оставайки нежна и гладка след този тип подмладяващи процедури за лице.

Подмладяващи процедури за лице – химичен пилинг

Химичният пилинг не е сред типичните подмладяващи процедури за лице. Той се прилага по-често при необходимост от заличаване на белези или акне, но би могъл да се нареди и сред така наречените подмладяващи процедури за лице, защото намалява и заличава и бръчки по кожата на лицето.

Лазерни подмладяващи процедури за лице

Подмладяващи процедури за лице 2
Подмладяващи процедури за лице – научете повече

Модерните лазерни подмладяващи процедури за лице са широко разпространени и продължават да набират популярност през последните две десетилетия. Принципът, на който работят тези лазерни подмладяващи процедури за лице, е достигане до дълбоките пластове на кожата чрез лъчи, които активизират клетките и ги карат да се регенерират и да синтезират колаген. Така се постига еластичност на кожата и, съответно, подмладяване. Чрез така наречения лазерен лифтинг се постига високо производство на колаген в кожата – толкова високо, колкото е било през младостта. Производството на колаген продължава и за в бъдеще след проведен курс лазерни подмладяващи процедури.

Важно е да се знае, че всички професионални подмладяващи процедури за лице се извършват от компетентни специалисти в сферата, които ще посъветват своите клиенти коя от тези процедури е най-подходяща за тях.

 

 

Хиалуронови подмладяващи процедури за лице

Кислородни подмладяващи процедури за лице

Подмладяващи процедури за лице – химичен пилинг

Лазерни подмладяващи процедури за лице

Научете повече

НАПРАВЕТЕ ПРОМЯНА