Laser hair removal

През колко време се прави лазерна епилация?

През колко време се прави лазерна епилация в рамките на една серия процедури?

През колко време се прави лазерна епилация - мнения 1
През колко време се прави лазерна епилация – мненията за това са различни

През колко време се прави лазерна епилация е въпрос, който е важно да бъде изяснен, защото много хора, които не са се подлагали на лазерно обезкосмяване, смятат, че то се случва в рамките на едно посещение и не се питат през колко време се прави лазерна епилация. Това не е така – необходимо е да се изпълни цяла серия процедури, които варират като брой според салона, уреда, лазера, с който ще се извършва процедурата, както и според индивидуалните специфики на човека, който ще бъде клиент, и затова възниква въпросът през колко време се прави лазерна епилация. Затова е важно да се изясни и през колко време се прави лазерна епилация, тоест какъв е интервалът между процедурите в рамките на една серия.

В повечето случаи стандартната серия включва четири – шест – до осем процедури, а за да отговорим на въпроса през колко време се прави лазерна епилация, ще кажем, че тези процедури се правят през няколко седмици – в зависимост от зоната и спецификите на конкретния пациент интервалът варира между четири и осем седмици. Това е необходимо, защото между процедурите в рамките на сесията трябва да има един пълен цикъл на растеж на косъма. Понеже космите в различните зони на човешкото тяло имат различно дълъг цикъл на растеж, зоната, която ще се обработва, е фактор, с който се съобразяваме, когато определяме през колко време се прави лазерна епилация в конкретния случай.

През колко време се прави лазерна епилация в различните зони на тялото?

През колко време се прави лазерна епилация - мнения 2
През колко време се прави лазерна епилация – мнения и полезни съвети

През колко време се прави лазерна епилация в рамките на една серия процедури е въпрос, чийто отговор зависи най-вече от зоната, която ще се обработва с лазера. Например отговорът на въпроса през колко време се прави лазерна епилация на лицето и шията ще е между 20-25 дни (понеже зависи и от други индивидуални специфики това през колко време се прави лазерна епилация, интервалът отново е ориентировъчен). За зоните, намиращи се на торса, като корем, гръб, гърди, рамене, интим, подмишници, отговорът на въпроса през колко време се прави лазерна епилация е от 30-45 дни.

Разгледайте нашия лазерен център

През колко време се прави лазерна епилация в рамките на една серия процедури?

През колко време се прави лазерна епилация в различните зони на тялото?

Научете повече

НАПРАВЕТЕ ПРОМЯНА