Laser hair removal

Защо е важно през колко време се прави лазерна епилация?

През колко време се прави лазерна епилация - видове 1
През колко време се прави лазерна епилация – видове епилиране

През колко време се прави лазерна епилация е важен въпрос, с който трябва да сме наясно, когато решим да се подложим на серия процедури, защото за да бъде ефективна една процедура по лазерна епилация, тя трябва да се случи в активната фаза от цикъла на растеж на косъма, а не във фаза на преход или на покой – затова през колко време се прави лазерна епилация няма точен отговор. Във всяка зона на тялото ни продължителността на този цикъл на растеж при космите е различна. Ето защо първо трябва да се консултираме със специалист, преди да пристъпим към лазерна епилация, за да разберем през колко време се прави лазерна епилация в нашия случай.

През колко време се прави лазерна епилация, за да се премахнат трайно космите?

През колко време се прави лазерна епилация е въпрос, който има различен отговор при всеки пациент, за всяка зона и във всеки салон, защото се работи с различни уреди, които имат различна мощност и от това зависи през колко време се прави лазерна епилация. В общия случай обаче може да се отговори на въпроса през колко време се прави лазерна епилация с от четири до осем седмици (в зависимост от редица фактори). За да бъде трайно обезкосмяването, трябва процедурите да се извършват, когато космите са в активната фаза от цикъла на своя растеж, за да се прецени през колко време се прави лазерна епилация. За да се обработят всички косми в определена зона точно докато са във фазата си на растеж, се правят няколко процедури през няколко седмици – клиентът се допитва до специалист относно това през колко време се прави лазерна епилация. Ето защо е важно да се съобразим с това през колко време се прави лазерна епилация, за да се радваме на наистина трайни резултати от процедурите.

През колко време се прави лазерна епилация - видове 2
През колко време се прави лазерна епилация (видове) – научете повече

Обикновено след всяка процедура по лазерна епилация изчезват около двадесет процента от космите в обработваната зона, независимо през колко време се прави лазерна епилация. Ето защо след средно пет процедури космите би трябвало да са напълно изчезнали, ако сме спазвали инструкциите за това през колко време се прави лазерна епилация. За всеки случай броят на процедурите, включени в една серия процедури по лазерна епилация, в повечето салони е от шест до осем, независимо през колко време се прави лазерна епилация. Така се гарантират отлични резултати, ако е спазено условието през колко време се прави лазерна епилация.

Разгледайте нашия лазерен център

През колко време се прави лазерна епилация, за да се премахнат трайно космите?

Научете повече

НАПРАВЕТЕ ПРОМЯНА