Laser hair removal

Процедури за премахване на целулит

Малко са дамите, които имат късмета да не са се сблъсквали с целулита. Целулитът е много упорит и веднъж появил се, е много трудно, почти невъзможно да се преборим с него. Дават ни шанс за добри резултати обаче съвременните процедури за премахване на целулит.

 

Процедури за премахване на целулит 1
Процедури за премахване на целулит – научете повече

Процедури за премахване на целулит – какво представляват?

Модерните процедури за премахване на целулит са различни. Някои от тях работят с ултразвук. Целта на тези ултразвукови процедури за премахване на целулит е чрез ултразвукови вълни, настроени на определени внимателно изчислени честоти, да се достигне до мастните клетки, за да бъдат те разградени.

Лимфният дренаж също е сред съвременните процедури за премахване на целулит. Той обаче работи на друг принцип – чрез натиск. При тези процедури за премахване на целулит се упражнява цикличен натиск върху определени области от тялото и по този начин се унищожава целулитът.

Домашни процедури за премахване на целулит – възможно ли е да се справим у дома?

Да се справим с целулита е тежка задача сама по себе си, а да го направим сами вкъщи с подръчни средства, звучи непосилно. Въпреки това се оказва, че е възможно. Разбира се, не става бързо, както при професионалните процедури за премахване на целулит, но пък има дълготраен задоволителен ефект. Домашните процедури за премахване на целулит изискват постоянство, отдаденост, мотивация, упоритост, внимание към детайла и всеотдайна грижа и любов към себе си и тялото си. Тези така наречени процедури за премахване на целулит всъщност представляват цялостна промяна в начина на живот.

Процедури за премахване на целулит 2
Процедури за премахване на целулит – разберете как

На първо място, нужно е да сме добре хидратирани, за да се преборим успешно с целулита. Трябва да приемаме достатъчно количество чиста вода – по около 30 – 40 милилитра на килограм тегло всеки ден. Освен това е необходимо да обръщаме внимание и на това с какво се храним. Алкохолът, прекалено мазните храни, както и захарните и тестените изделия не са за предпочитане. Ако ще се борим с целулита, те трябва да отпаднат от менюто ни.

Сред домашните процедури за премахване на целулит е ексфолирането на кожата. Редовното ексфолиране с подходящ закупен или домашно приготвен ексфолиант подпомага по-бързите и видими резултати от домашните процедури за премахване на целулит.

Редовното активно движение също е сред неизбежните процедури за премахване на целулит, ако искаме да се справим с този проблем сами.

 

 

Процедури за премахване на целулит – какво представляват?

Домашни процедури за премахване на целулит – възможно ли е да се справим у дома?

Научете повече

НАПРАВЕТЕ ПРОМЯНА