Laser hair removal

Какви са плюсовете и минусите при скулптурирането на тялото чрез HIEMT?

В забързаното ежедневие трудно намираме време за себе си. След дългия работен ден единственото нещо, което искаме, е да си починем. Затова нищо чудно, че фитнесът изглежда непривлекателен за много хора. Най-новата технология за скулптуриране на тялото HIEMT (High Intensity Electromagnetic Muscle Trainer), налична единствено в лазерен център ABI Beauty – „Сердика“, ще ви спести часовете тренировки. Какви са предимствата? И има ли недостатъци?

Плюсове при скулптурирането на тялото чрез HIEMT

Извайването на мускулите и тялото и при мъжете, и при жените се осъществява в курс от едва няколко сесии по 30 минути.
Не е необходим престой вкъщи или ограничаване активността преди и след процедурата. Можете да се върнете към нормалния си ритъм веднага след посещението в центъра.

Процедурите са много по-интензивни дори от най-тежката тренировка, която провеждате във фитнеса, тъй като електромагнитните вълни предизвикват мускулни контракции.

За разлика от останалите средства за оформяне на тялото, HIEMT се фокусира не само върху изгарянето на мазнините, а и върху тонизирането и изграждането на мускулите. В резултат не само ще изглеждате по-слаби, но и ще станете по-силни.
Технологията помага на младите майки да се възстановят и да възвърнат формата си преди бременността. Тя е напълно безболезнен метод, неизискващ хирургически интервенции. За сметка на това обаче резултатът е траен и то без странични ефекти.

Процедура за оформяне на тяло - HIEMT от ABI Beauty Сердика

Минуси при оформяне на тялото чрез HIEMT

Както при всяка процедура, и тук се изисква консултация със специалист, особено ако имате заболявания, за да се прецени дали курсът е подходящ за вас.

Важно е да имате предвид, че боди скулптът с HIEMT може да извае мускулите и да оформи тялото ви, но не може да се справи със затлъстяването. В случай че страдате от излишни килограми, поне на първо време трябва да помислите за друг метод.
Ако сте достигнали желаното тегло и искате да подчертаете природните си дадености, не губете време и посетете лазерен център ABI Beauty – „Сердика“. Предимствата са много, а мечтаната фигура е на едно телефонно обаждане – 0892730697.

Разгледайте услугата hiemt pro

Научете повече

НАПРАВЕТЕ ПРОМЯНА