Laser hair removal

След първа процедура лазерна епилация

Видим ли е ефектът след първа процедура лазерна епилация?

Всеки, който за първи път възнамерява да се подложи на трайно обезкосмяване, си задава въпроса относно ефекта

След първа процедура лазерна епилация 1
След първа процедура лазерна епилация – гладка кожа

след първа процедура лазерна епилация. За да бъде резултатът безупречен и траен, е необходимо да се проведе серия от процедури. Често се случва обаче да има видим ефект още след първа процедура лазерна епилация. Обикновено около двадесет процента от космите в дадена зона биват унищожени в рамките на една процедура и това може да бъде забелязано още след първа процедура лазерна епилация. Невинаги обаче резултатите са видими още след първа процедура лазерна епилация. Не е повод за притеснение това да не видим ефект още след първа

процедура лазерна епилация. Случва се космите да не опадат веднага след първа процедура лазерна епилация, а известно време след това, тъй като коренът им е унищожен. След преминаване през целия пакет процедури, независимо от това дали сме видели ефект още след първа процедура лазерна епилация, със сигурност ще се радваме на отличен и дълготраен резултат.

Има ли странични ефекти след първа процедура лазерна епилация?

Въпросът дали има странични ефекти след първа процедура лазерна епилация вълнува всеки човек, на когото тази естетична процедура му предстои за първи път. Съвременните уреди за трайно обезкосмяване са доста безопасни сами по себе си, но за да се избегнат каквито и да е странични ефекти след първа процедура лазерна епилация, е добре да се консултираме с професионалист, който ще ни насочи и посъветва какъв тип трайно обезкосмяване, какъв уред и кой вид лазер са най-подходящи за нас, като се вземат предвид нашето здраве, евентуални алергии, както и индивидуалните ни особености като цвят на кожата и на космите. Ако постъпим отговорно, допитвайки се до

След първа процедура лазерна епилация 2
След първа процедура лазерна епилация начини на третиране на кожата

специалист в сферата, преди да пристъпим към действие, намаляваме драстично риска да получим каквито и да било странични ефекти след първа процедура лазерна епилация.

Какво се прави след първа процедура лазерна епилация?

След първа процедура лазерна епилация трябва да се изчака да мине един цял цикъл на растеж на космите, преди да се пристъпи към втора процедура, за да може максимален брой косми да бъдат унищожени от корен или да бъде забавен растежът им дотолкова, че с една – две поддържащи процедури годишно да имаме гладка кожа завинаги. Важно е преди и след първа процедура лазерна епилация, както и преди всяка следваща да не се отскубват космите. Единственият начин, по който можем да се обезкосмяваме между процедурите, е бръсненето.

 

Видим ли е ефектът след първа процедура лазерна епилация?

Има ли странични ефекти след първа процедура лазерна епилация?

Какво се прави след първа процедура лазерна епилация?

 

 

Научете повече

НАПРАВЕТЕ ПРОМЯНА