Laser hair removal

Епилация с диоден лазер – ключът към постигане на трайно обезкосмяване на тялото

Защо трябва да държите на трайното обезкосмяване на тялото?

Когато избирате къде да се подложите на процедури за обезкосмяване, трябва да държите на това съответният козметичен салон да ви гарантира трайно обезкосмяване на тялото. Ако не се приложи подходящ и достатъчно ефективен метод, съответното обезкосмяване може не само да е с краткосрочен ефект, но и впоследствие да доведе до увеличаване на космите. За да сте сигурни, че това няма да се случи и на вас, заложете на процедурите за трайно обезкосмяване на тялото с диоден лазерен апарат.

Предимствата от подлагане на процедури за трайно обезкосмяване на тялото с диоден лазер

Трайно обезкосмяване на тялото 1
Трайно обезкосмяване на тялото на достъпни цени
  • трайно обезкосмяване на тялото с диоден лазер: няма да се притеснявате от скорошно завръщане на космите – при подлагане на процедури за трайно обезкосмяване на тялото с качествен диоден лазер, вие няма да се притеснявате от скорошно завръщане на космите. Диодните лазери са изключително ефективни по отношение на увреждането на космените фоликули, водещо до тяхната дегенерация и атрофия. По този начин резултатът е наистина трайно обезкосмяване на тялото, както и комфорт и удовлетвореност за клиента в дългосрочен план.
  • трайно обезкосмяване на тялото с диоден лазер: няма да усещате болка и дискомфорт – по време на процедурите за трайно обезкосмяване на тялото с диоден лазер няма да усещате болка и дискомфорт. Качествените диодни лазери много успешно насочват въздействието си само и единствено към космения фоликул, като не позволяват да се стигне до никакво нараняване на човешката кожа.
  • трайно обезкосмяване на тялото с диоден лазер: справяне с всеки тип кожа и възможност за работа върху тена – първокласните модели диодни лазери са способни да осигурят трайно обезкосмяване на тялото, независимо от типа на кожата. Те имат отличен ефект при по-светла и по-тъмна кожа, при по-тънки и по-дебели косми. Допълнително преимущество е, че освен за трайно обезкосмяване на тялото, тези уреди могат да се използват и за работа върху тена.

Доверете се на ABI Beauty при нужда от трайно обезкосмяване на тялото

Трайно обезкосмяване на тялото 2
Трайно обезкосмяване на тялото – дълготрайно действие

При нужда от трайно обезкосмяване на тялото, правилното решение е да посетите салоните на ABI Beauty. Процедурите при нас се извършват с последно поколение диоден лазер, разработен от една от водещите американски технологични компании. Освен това разполагаме с екип от опитни специалисти, които са наясно не само с тънкостите на ефективната лазерна епилация, но и с това как да гарантират комфорта на клиента в рамките на процедурата. ABI Beauty е в състояние да ви предложи финансово изгодни оферти за лазерна епилация както на цялото тяло, така и на точно определени зони от него. Доверете се на ABI Beauty, за да си осигурите трайно обезкосмяване на тялото и да се чувствате перфектно в своето ежедневие!

 

Заповядайте в нашия лазерен център и изберете подходящата за Вас процедура.

 

Защо трябва да държите на трайното обезкосмяване на тялото?

Предимствата от подлагане на процедури за трайно обезкосмяване на тялото с диоден лазер

Доверете се на ABI Beauty при нужда от трайно обезкосмяване на тялото

 

Научете повече

НАПРАВЕТЕ ПРОМЯНА