Laser hair removal

NdYAG и рубинов уред за лазерна епилация

NdYAG уред за лазерна епилация

Уред за лазерна епилация - мнения 1 - истинска иновация в сферата на трайното обезкосмяване
Уред за лазерна епилация – мнения и информация за NdYAG.

Този уред за лазерна епилация е истинска иновация в сферата на трайното обезкосмяване. Той е най-модерното, а и най-ефективното решение за премахване на нежеланото окосмяване днес. Може да се каже, че и при този уред за лазерна епилация съотношението между цена и качество е отлично, защото макар цените да са значително по-високи в сравнение с тези на останалите видове уред за лазерна епилация, и качеството е също толкова високо. Безупречни са резултатите, които се постигат с този уред за лазерна епилация, затова все повече професионални салони се стремят да се сдобият с него.
Задължително е и този уред за лазерна епилация да се оперира само от компетентни медицински лица, защото разполага с всевъзможни варианти за настройка (подходящ е за хора с всякакъв тип кожа и окосмяване) и е нужно професионалист да прецени кой от тях приляга най-добре на съответния пациент, така че да даде отлични резултати, при това без странични ефекти.

Рубинов уред за лазерна епилация

Уред за лазерна епилация - мнения 2 - иновация в областта на обезкосмяването
Уред за лазерна епилация – мнения и информация за рубиновия уред.

Рубиновият уред за лазерна епилация е най-старата технология за лазерна епилация. Това е този уред за лазерна епилация, който първи излиза на пазара и представлява иновация в областта на обезкосмяването въобще. И при този уред за лазерна епилация имаме правилно съотношение между цена и качество – ниска цена и ниско качество на предлаганите услуги.
Процедурите, които се провеждат с рубинов уред за лазерна епилация, са доста продължителни. В допълнение към това, те са и болезнени, за разлика от модерните видове уред за лазерна епилация. Почти никъде не се използва вече рубиновият уред за лазерна епилация, но той има и едно немаловажно предимство – справя се отлично с тънки, светли и фини косъмчета, които се оказват предизвикателство за много други видове уред за лазерна епилация.

Научете повече за процедурата лазерна епилация цяло тяло.

NdYAG уред за лазерна епилация
Рубинов уред за лазерна епилация

Научете повече

НАПРАВЕТЕ ПРОМЯНА