Laser hair removal

Александритен и диоден уред за лазерна епилация

Александритен уред за лазерна епилация

Уред за лазерна епилация - цени 1 - иновативни методи
Уред за лазерна епилация – цени и информация за александритен лазер.

Александритният уред за лазерна епилация е една добра инвестиция за професионалния салон за лазерна епилация. Процедурите по лазерна епилация с александритен лазер са сред най-търсените от клиентите, а цените на тези процедури са конкурентни. Това означава, че ако решим да инвестираме в александритен уред за лазерна епилация, то тази наша инвестиция ще се възстанови достатъчно бързо, за да можем да наречем покупката си успешна.
Процедурите с александритен уред за лазерна епилация са толкова търсени, защото този апарат се смята за висок клас уред за лазерна епилация. Той работи, като произвежда лъчи с оптимална дължина, което увеличава ефективността му. Този уред за лазерна епилация е много търсен и заради това, че с него е възможно да се обработват големи площи наведнъж. Това му качество е много важно, защото скъсява драстично продължителността на процедурите, а това оказва влияние както върху доходността на процедурите, изпълнявани с него, така и върху настроението на клиентите, които със сигурност ще останат много по-доволни от една кратка и ефективна процедура, отколкото от досадно дълъг процес по обезкосмяване.
Много силно предимство на александритния уред за лазерна епилация е фактът, че успешно се справя с окосмяване и върху по-тъмна кожа (но не прекалено тъмна, затова се препоръчва преди процедури с александритен уред за лазерна епилация пациентът да не се излага на слънце с цел придобиване на тен). Освен това успява да унищожи и фини, светли косъмчета, които обикновено са предизвикателство дори за различните модерни видове уред за лазерна епилация.
Александритният уред за лазерна епилация се оперира само от лица, които имат медицинско образование, защото настройките му са сложни и фини и зависят от типа кожа и окосмяване, както и от здравословното състояние на всеки отделен пациент.

Уред за лазерна епилация - цени 2 - най-модерните решения за обезкосмяване
Уред за лазерна епилация – цени и информация за диоден лазер.

Диоден уред за лазерна епилация

Диодният уред за лазерна епилация също е много търсен, защото е едно от най-модерните решения за трайно обезкосмяване. Той е лесен за управление и при употребата му няма сериозни рискове за пациента – затова и не е наложително лицето, което го оперира, да е с медицинско образование, но е желателно за спокойствието на клиентите.
Диодният уред за лазерна епилация може да обработва всякакви типове кожа и окосмяване без ограничение – това го прави изключително търсен уред за лазерна епилация и от собствениците на професионални салони, и от клиентите, които биха искали да се подложат на такъв тип процедури.
Друго важно предимство на диодния уред за лазерна епилация е неговата цена. Много по-достъпен е от александритния уред за лазерна епилация. Диодният уред за лазерна епилация е един от най-оптималните варианти за покупка заради отличното си съотношение между цена и качество.

Научете повече за процедурата лазерна епилация цяло тяло.

Александритен уред за лазерна епилация
Диоден уред за лазерна епилация

Научете повече

НАПРАВЕТЕ ПРОМЯНА