Laser hair removal

Видове лазери за епилация

Видове лазери за епилация – александритен лазер

Видове лазери за епилация 1
Видове лазери за епилация – александритен лазер

Откакто е направено откритието лазерна епилация, се разработват нови и различни видове лазери за епилация с цел усъвършенстване на технологията. Първият сред множеството днес видове лазери за епилация е рубиновият лазер. Той има своите предимства и недостатъци, но е бил истинска революция при появата си. Днес рубиновият лазер вече не се използва заради многото си минуси, но на негово място са се появили и се усъвършенстват все повече с всяка година различни видове лазери за епилация.

Александритният лазер е смятан за най-добрият сред различните видове лазери за епилация. Причината е, че резултатите след серия процедури с него са безупречни и освен това работи с няколко фототипа кожа – това означава, че не е задължително кожата ни да е от най-светлите, за да се възползваме от предимствата на александритния лазер и други видове лазери за епилация. Александритният лазер работи с оптимална дължина на вълната, която достига успешно до целта си – фоликулите на космите. Това е целта и на останалите видове лазери за епилация, но не всички разполагат с такава дължина на вълната.

Видове лазери за епилация – диоден лазер

Видове лазери за епилация 2
Видове лазери за епилация – диоден лазер

Диодният лазер е по-нов в сравнение с останалите видове лазери за епилация. Негово предимство пред други видове лазери за епилация е фактът, че хора с всякаква кожа и всякакъв тип косми могат да се възползват от процедурите с този лазер, но не и от много други видове лазери за епилация.

Диодният лазер също работи с доста голяма дължина на вълната, като достига безпроблемно до корените на космите и ги унищожава моментално или драстично забавя растежа им, като след няколко процедури на практика си осигуряваме завинаги гладка кожа. Диодният лазер има още едно предимство пред други видове лазери за епилация, които работят най-добре с по-слаби и тънки косми – диодният лазер се справя най-добре с дебелите и упорити косми. Това е добра новина за всички, разочаровани от други видове лазери за епилация, защото не са решили проблема им.

 

Видове лазери за епилация – безопасност

Видове лазери за епилация 3
Видове лазери за епилация – свържете се с нас!

При всички видове лазери за епилация най-важна е безопасността. И александритният, и диодният лазер са изключително безопасни, когато се работи правилно с тях. С александритен лазер е задължително да работи медицинско лице, докато при диодния това не се налага. Това кара хората да смятат, че диодният лазер е по-безопасен от александритния, което не е далеч от истината, но пък александритният е по-ефективен, когато с него се обработва подходящият тип кожа с подходящ вид косми.

Научете повече за лазерна епилация цени.

Видове лазери за епилация – александритен лазер

Видове лазери за епилация – диоден лазер

Видове лазери за епилация – безопасност

Научете повече

НАПРАВЕТЕ ПРОМЯНА