Laser hair removal

Защо да изберем уред за лазерна епилация?

Видове уреди за лазерна епилация 1 - качествени уреди за епилация
Видове уреди за лазерна епилация с различен принцип на работа.

Защо да изберем уред за лазерна епилация?

Всеки професионален салон, предлагащ козметични услуги като обезкосмяване с лазерна епилация, трябва да разполага и с професионален уред за лазерна епилация. Лазерната епилация е най-съвременният метод за обезкосмяване и има ред предимства, сред които най-важно е това, че е траен (на практика вечен, ако се посещават поддържащи процедури), освен това е безболезнен, а и процедурите са кратки и не отнемат от ценното ни време.
Модерният избор за всеки салон е покупката на уред за лазерна епилация. Често се оказва трудно обаче да се прецени кой вид уред за лазерна епилация е най-добрият избор за козметичния салон.

По какво се различават различните видове уреди за лазерна епилация?

Видове уреди за лазерна епилация 2 - високо качество
Видове уреди за лазерна епилация – разлики

Различните видове уреди за лазерна епилация имат различен принцип на работа, който се подразбира от наименованието им. Те се различават помежду си най-вече по дължината на вълната на лъчите, които произвеждат. Смята се, че колкото по-дълга е тази вълна, толкова по-ефективен е съответният уред за лазерна епилация. Това обаче невинаги е вярно. Зависи от типа кожа и от типа окосмяване на всеки клиент, решил да се подложи на процедурата по трайно обезкосмяване. За някои хора уред за лазерна епилация с по-къса дължина на вълната се оказва по-резултатен от по-модерните варианти, както и обратното. За да се постигне максимално добър и дълготраен ефект, трябва за всеки клиент да се подбере точният вид уред за лазерна епилация. Това е задача не само на самия клиент, но и най-вече на професионалистите, които работят в областта на лазерната епилация. След като прегледат пациента, желаещ да му бъде направена лазерна епилация, те могат да посъветват човека кой уред за лазерна епилация ще даде най-добри резултати при него, както и крие ли риск процедурата. При добре направен избор на уред за лазерна епилация странични ефекти не би трябвало да има.

Научете повече за процедурата лазерна епилация цяло тяло.

Защо да изберем уред за лазерна епилация?
По какво се различават различните видове уреди за лазерна епилация?

Научете повече

НАПРАВЕТЕ ПРОМЯНА