Laser hair removal

Апарат за лазерна епилация – цени – част 3

Апарат за лазерна епилация – цени за диоден лазер

Апарат за лазерна епилация - цени мнения 1
Апарат за лазерна епилация – цени и полезна информация

Диодният лазер е вид апарат за лазерна епилация, цените на който са доста по-достъпни от тези на александритния лазер. Диодният лазер има едно предимство пред останалите апарати за лазерна епилация – може да се използва върху всеки тип кожа – и светла, и тъмна – може да се провеждат процедури с този лазер дори през лятото, когато обикновено сме с тен.

За опериране с диоден лазер не е нужно лицето да е медицинско. Процедурите с него могат да се извършват от всеки професионалист в сферата на лазерната епилация, независимо дали е с медицинско образование или не. Това е така, защото този апарат за лазерна епилация, цените на който са сравнително ниски, не носи такива рискове, както останалите видове лазери. Безопасен е, въпреки че също разполага с най-различни опции за настройване на апарата. Няма опасност от изгаряне на кожата, раздразнение, зачервяване, както е при други видове апарат за лазерна епилация, цените на които са по-високи. Освен това при използването на този апарат за лазерна епилация цените на гладката кожа не включват болка и дискомфорт!

Апарат за лазерна епилация – цени за ndYAG лазер

Най-модерното и ефективно решение в лазерната епилация днес е този вид апарат за лазерна епилация. Цените на тези апарати, които работят с най-голяма дължина на вълната, са в отлично съотношение между цена и качество, защото макар да са високи за този апарат за лазерна епилация цените, то резултатите, които предоставя, са безупречни. Това е причината и процедурите, провеждани с този апарат за лазерна епилация, цените на които също не би трябвало да са ниски, да се препоръчват между клиентите – по-високите цени си заслужават, когато качеството е гарантирано. Ето защо инвестицията в такъв апарат за лазерна епилация, цените на който не са ниски, бързо се връща и клиентите остават доволни от резултатите.

Този апарат за лазерна епилация, цените на който са сравнително високи, също се оперира само от медицински лица, има възможност да бъде настроен прецизно, подходящ е за всички видове кожа и дава отлични резултати.

Апарат за лазерна епилация – цени за рубинов лазер

Апарат за лазерна епилация - цени мнения 2
Апарат за лазерна епилация – цени и мнения

При този апарат за лазерна епилация цените са сравнително ниски. Качеството, което предлага обаче, също не е завидно на фона на по-модерните решения в областта. Това е най-старият апарат за лазерна епилация, цените на процедурите не са особено високи, тъй като и резултати не са безупречни. Подходящ е основно за тънки косъмчета този апарат за лазерна епилация. Цените на този метод се определят и от времетраенето на процедурата, което е продължително, и от рисковете, които носи, а те не са малко, и от дискомфорта по време на процедурата – тя обикновено е болезнена. Този апарат за лазерна епилация, цените на който не са високи, вече почти не се използва заради тези свои недостатъци. В някои редки случаи обаче се оказва подходящ и необходим именно този апарат за лазерна епилация – цените тогава се оказват предимство.

Апарат за лазерна епилация – цени за диоден лазер

Апарат за лазерна епилация – цени за ndYAG лазер

Апарат за лазерна епилация – цени за рубинов лазер

Научете повече

НАПРАВЕТЕ ПРОМЯНА