Laser hair removal

Хиалуронова терапия

Хиалуронова терапия

Серията с хиалурон представлява цялостна, завършена терапия с лифтинг ефект. Хиалуроновата киселина в комбинация с богат набор от витамини, алантоин и концентрирани растителни екстракти, ефективно и мигновено упражнява лифтинг действието си, което потиска процесите на стареене на кожата и стимулира нейната регенерация.

Действието на хиалуроновата киселина е да задържа влагата в клетките, предотвратявайки преждевременното изсушаване и състаряване, както и създаването на защитен филм на повърхността. Той не позволява на влагата да се изпарява и възпрепятства обезводняването на по-дълбоките слоеве на кожата. В същото време тя набавя на развиващите се клетки хранителни вещества и директно подпомага техния метаболизъм, растеж и съзряване.

Хиалуроновата киселина активизира процеса на регенерация, помага за обновяването на клетките на кожата, изглажда бръчките и предпазва от появата на нови. Тя е също и мощен антиоксидант, който намалява увреждането вследствие на свободните радикали. Стимулира зарастването на раните без образуването на белeзи.

Разгледайте услугата hifu лифтинг.

Hyaluronic Acid Injection. Cosmetic Anti-Aging Face Treatment

НАПРАВЕТЕ ПРОМЯНА