Laser hair removal

Кислородна терапия

Кислородна терапия

Кислородната терапия е неинвазивна и безболезнена процедура с невероятно бърз видим резултат. Представлява последователност от няколко стъпки, които започват с почистването на кожата на лицето, снабдяването й чрез специални продукти с необходимите витамини, минерали и други полезни вещества, както й насищането й чрез специален дифузер с чист кислород, който прониква дълбоко в слоевете й, подпомага регенерацията на клетките, както и усвояването на полезните вещества от продуктите.
Oxygen therapy

За кого е препоръчителна?

Технологията с прилагане на кислород под налягане е особено подходяща за пушачки и жени, работещи в замърсена и стресова среда, тъй като освен всичко останало неутрализира свободните радикали. Терапията обаче дава чудесни резултати при всякакъв тип кожа, тъй като стимулира синтеза на колаген и еластин и нормализира водния й баланс. А коя жена би отказала по-сияйно, гладко и нежно лице?!

Колко дълго са видими резултатите?

Усещането по време на провеждането на терапията, която продължава половин до един час, е охлаждащо, леко гъделичкащо и отпускащо, като непосредствено след нея излизате от козметичния салон с обновена, по-свежа и по-чиста кожа на лицето. Резултатът трае седмица до десет дни, но за постигане на по-дълготраен и видим ефект се препоръчва курс от около 6 манипулации, с последващо поддържане чрез една процедура месечно.

Разгледайте процедурата ни hiemt pro

НАПРАВЕТЕ ПРОМЯНА