Laser hair removal

Какво е лазерна епилация с диоден лазер?

Какво е лазерна епилация с александритен лазер?

Какво е лазерна епилация (мнения) 1
Какво е лазерна епилация (мнения) – полезни съвети

За да се отговори на въпроса какво е лазерна епилация с александритен лазер, е важно да се спомене, че се смята, че с александритен лазер се постигат най-добрите резултати. Какво е лазерна епилация със съвременен александритен лазер – това е гаранция за гладка кожа месеци наред, а с една – две поддържащи процедури годишно ще се радваме на гладка кожа цял живот – това е отговорът на въпроса какво е лазерна епилация.

 

Какво е лазерна епилация с александритен лазер – той работи с оптимална дължина на вълната, което означава, че лъчите му достигат целта си – фоликулите на космите. Тъй като енергията, произведена от уреда, се абсорбира от меланина, е добре да не сме се излагали на слънчева светлина и да не сме посещавали солариум преди процедурите, които ще ни покажат какво е лазерна епилация, защото тогава и кожата ни ще съдържа меланин и лъчите ще се разпиляват и абсорбират и от кожата, а не само от космите. Ще разберем наистина какво е лазерна епилация с александритен лазер и колко качествена и ефикасна може да бъде тя, ако сме със светла кожа и тъмни косми. Разбира се, съвременните уреди с александритен лазер работят с няколко фототипа кожа, което променя представите за това какво е лазерна епилация в съвремието, но най-добрите резултати се постигат именно при тази комбинация – светла кожа и тъмни косми.

 

Какво е лазерна епилация с диоден лазер?

Какво е лазерна епилация (мнения) 2
Какво е лазерна епилация – мнения при избора

Диодният лазер се конкурира с александритния, що се отнася до качествени и дълготрайни резултати, и променя в положителна посока представата за това какво е лазерна епилация. На въпроса какво е лазерна епилация с диоден лазер могат да отговорят повече хора, защото от този вид епилация могат да се възползват на практика всички. Независимо от цвета на кожата и космите и от наличието или липсата на тен в момента на процедурата, всички могат да се запознаят с това какво е лазерна епилация с диоден лазер. Това се дължи на факта, че този лазер може да бъде фино настроен и е безопасен дори да се прилага върху по-тъмна кожа, което действително променя представите ни за това какво е лазерна епилация. Разбира се, най-добрите резултати отново се постигат при клиенти, които имат комбинация от светла кожа и тъмни косми, тъй като и този лазер работи на същия принцип като останалите лазери за епилация, но е напълно възможно да сме доволни от резултата и с по-тъмна кожа.

 

Ако трябва конкретно да се отговори на въпроса какво е лазерна епилация с диоден лазер, трябва да кажем, че и той работи с оптимална дължина на вълната, която да достига целта си – фоликула на косъма. Според настройките на апарата, работещ с диоден лазер обаче, той може да работи безопасно и върху тъмна кожа, за разлика от александритния лазер. Това променя представите за това какво е лазерна епилация днес.

 

Разгледайте предложенията ни за лазерна епилация на лице.

Какво е лазерна епилация с александритен лазер?
Какво е лазерна епилация с диоден лазер?

Научете повече

НАПРАВЕТЕ ПРОМЯНА