Laser hair removal

Кола маскa

Традиционен метод за обезкосмяване

Кола маска, като алтернативен метод за обезкосмяване за мъже и жени от ABI Beauty в София

Какво представлява колата маска като процедура за обезкосмяване?

Нямате време да използвате ножче? Имате притеснения да не се порежете? Чудите се дали няма друг вариант за бързо обезкосмяване?

ABI Beauty  в София Ви предлага решение – кола маска, направена в нашите салони и на достъпни цени и винаги с перфектно качество.

 

Какво представлява колата маска ли?

Козметична процедура за механично премахване на нежеланото окосмяване: евтин, но трудоемък метод, при който космите се отскубват от корена с помощта на силно лепкави субстанции. Кола маската се намазва върху окосмения участък и след налагане върху нея на ленти от плат или хартия, космите се издърпват.
Космите при кола маска се премахват от корен и с всяка следваща процедура стават по-малки и по-тънки. Тя не е толкова ефективна като третиране с диоден лазер за обезкосмяване или епилация, но е по-бърз метод.

Предлагаме професионална кола маска за обезкосмяване както за жени, така и за мъже, независимо коя част от тялото клиента ще пожелае да третира – гърди, корем, гръб, кръст, цели крака, цели ръце, рамене, подмишници или интим. Свържете се с нашите салони в кв. Дружба или Лозенец в София за повече информация. Очакваме Ви!

Разгледайте център за лазерна епилация

Защо да изберете кола маска от ABI Beauty?

Иновативни процедури

В Abi салон предлагаме най-съвременните и иновативни процедури за цяло тяло. Доверявайки се на професионализма ни, ще бъдете винаги една крачка пред останалите.

Атмосфера в салона

Уверяваме Ви, че ще се чувствате страхотно в нашата компания. Екипът ни се състои от млади, енергични и красиви дами. Умеем да се забавляваме, докато създаваме красота.

Достъпни цени

Предлагаме разнообразие от прецедури на различни цени. Възможно е да направите комбинация от няколко процедури с включена допълнителна отстъпка.

НАПРАВЕТЕ ПРОМЯНА