Laser hair removal

Лазерна епилация през лятото – да или не? От ABI Beauty Сердика – София

Дългоочакваните летни месеци настъпиха и мирисът на море се усеща във въздуха. Подготовката за сезона влючва задължителното обезкосмяване, а все по-често предпочитан метод е лазерната епилация. Затова все по-често дамите си задават въпроса дали това е възможно през лятото. Разбира се, стига да се спазват няколко прости правила. Ето защо лазерната епилация през лятото е възможна:

Откъде идва митът?

Както всяка техника, така и първите лазери не били особено прецизни и дори лекият тен пречел на работата им. Колкото по-тъмен бил цветът на кожата, толкова по-трудно лазерът достигал до космения фоликул. Това налагало процедурите да се извършват през есента и зимата, за да имат ефект. Този метод обаче е в миналото.

Новото поколение лазерни системи са много по-усъвършенствани и с лекота се справят със задачите на предшествениците си. Диодният лазер на лазерен център ABI Beauty – „Сердика“ може да се използва при всички фототипове кожа при мъже и при жени и разполага с иновативна система за охлаждане и може да се справи с лекота при диодна лазерна епилация през лятото.

Лазерна епилация през лятото от ABI Beauty Сердика - София

Какво трябва да знаем за лазерната епилация през лятото?

Въпреки че съвременните лазери са много по-прецизни, това не означава, че можете от плажа да отидете на процедура. Всеки специалист ще ви каже, че две седмици преди и след манипулацията трябва да избягвате пряката слънчева светлина.

Придобиването на тен в солариум също не е препоръчително. Третирането на изгоряла кожа, кожа в процес на белене или слънчева алергия е противопоказно. Това изискване е с цел предотвратяване кожни раздразнения и нежелана пигментация.

Ако генетично кожата ми е по-тъмна? Или са необходими месеци, за да ми избледнее тенът?

Не се притеснявайте, диодният лазер на лазерен център ABI Beauty ще се справи. Ако се подлагате на лазерна епилация на брадичка и горна устна, нанасяйте слънцезащитен фактор на лицето си през няколко часа.

Лазерната епилация през лятото не е табу. Единственото условие е да се спазват препоръките. Обадете се и научете повече – 0892730697.

Разгледайте лазерна епилация на лице

Научете повече

НАПРАВЕТЕ ПРОМЯНА