Laser hair removal

Лазерна епилация Лозенец с диоден лазер

Лазерна епилация Лозенец цени 1
Лазерна епилация Лозенец – цени на процедурата

Сред най-модерните варианти за лазерна епилация (Лозенец) е диодният лазер. Едно от най-важните му предимства е това, че работи успешно и постига еднакво добри резултати върху всички типове кожа и окосмяване. Това означава, че дори хора с по-тъмна кожа или с тен могат да се възползват от диодна лазерна епилация – Лозенец. Това е иновация в областта на съвременната лазерна епилация (Лозенец), защото този лазер прави процедурите възможни дори през лятото – нещо, което беше недопустимо преди няколко години.

Не по-малко важна разлика между александритния и диодния лазер е и това, че уредите, работещи с александритен лазер, задължително трябва да се оперират от човек, който има медицинско образование и опит. Това е важно, защото уредът може да причини вреди, ако не е настроен правилно според нуждите на всеки отделен пациент. Диодният лазер обаче може да бъде управляван и от хора, които нямат медицинско образование. Това е така, защото се настройва лесно и е доста по-безопасен от други видове лазер. По време на диодна лазерна епилация (Лозенец) не може да се причини голяма вреда на пациента и няма странични ефекти от процедурите.

Лазерна епилация Лозенец с ndYAG лазер

Съвременната лазерна епилация (Лозенец) с този вид лазер е най-модерният метод за трайно премахване на

Лазерна епилация Лозенец цени 2
Лазерна епилация Лозенец – цени спрямо използвания уред

нежеланите косъмчета от различни зони на тялото и на лицето. Този вид лазер работи с голяма дължина на вълната и резултатите след процедури по лазерна епилация (Лозенец), проведени с уред с такъв лазер, са безупречни.

И при този лазер съотношението между цена и качество е правилно – резултатите са отлични, дори безупречни, но и цените на процедурите по лазерна епилация (Лозенец) са по-високи. Заслужава си обаче да се направи тази инвестиция в собствения външен вид, защото в дългосрочен план ще ни излезе много по-евтино от стандартните методи за обезкосмяване като самобръсначки, кола маска, депилатоарни кремове и дори обикновената епилация. С помощта на този вид лазер само с няколко поддържащи процедури по лазерна епилация (Лозенец) можем да имаме безупречно гладка кожа на практика завинаги.

Разгледайте предложенията ни за лазерна епилация София.

 

Лазерна епилация Лозенец с диоден лазер
Лазерна епилация Лозенец с ndYAG лазер

Научете повече

НАПРАВЕТЕ ПРОМЯНА