Laser hair removal

Лазерна епилация на лице – мнения относно безопасността

Лазерна епилация на лице – мнения видове 1
Лазерна епилация на лице – мнения – видове по отношение на безопасността

За лазерна епилация на лице мненията са, че е безопасен метод за трайно обезкосмяване. В последните години толкова се е развила технологията и апаратурата, с която се извършва лазерна епилация на лице, мненията за която са категорично положителни, че безопасността отдавна не е проблем. За модерните уреди за лазерна епилация на лице мненията са, че са напълно безопасни, ако бъдат настроени правилно за всеки клиент според неговите индивидуални специфики. За лазерна епилация на лице мненията относно безопасността са обаче, че има значение и какъв е видът лазер – някои лазери са по-безопасни от други, защото разполагат с възможност за по-точни настройки спрямо индивидуалните характеристики на кожата и окосмяването на съответния клиент.

За съвременната лазерна епилация на лице мненията са, че е безопасна, защото модерните уреди умело насочват лъчите си единствено към косъма и по-конкретно – към космения фоликул, а не се разпиляват по кожата на клиента. Това елиминира възможността кожата да бъде раздразнена, изгорена или наранена по някакъв начин. За съвременната лазерна епилация на лице мненията са, че е сред най-безопасните методи за обезкосмяване, защото с кола маската, например, може да се получи сериозно раздразнение на кожата.

Лазерна епилация на лице – мнения за безболезнеността на процедурите

Лазерна епилация на лице – мнения - видове 2
Лазерна епилация на лице – мнения – водове според болезността на процедурата

За лазерна епилация на лице мненията са, че е в пъти по-безболезнена от други алтернативни решения за обезкосмяване като кола маската, да речем. За лазерна епилация на лице мненията са, че това е почти напълно безболезнена процедура, независимо от типа лазер, но за по-съвременните уреди за лазерна епилация на лице мненията са, че и процедурите са по-комфортни. Това се дължи на факта, че по-новите уреди разполагат с функцията охлаждане. За тези уреди за лазерна епилация на лице мненията са, че чрез това охлаждане е възможно уредът да прилага повече енергия, без това да навреди на клиента или да предизвика дискомфорт у него. Така за процедурите по лазерна епилация на лице мненията са и че те стават значително по-кратки, което е важно предимство за много хора, които водят забързан начин на живот.

 

Разгледайте нашите предложения за лазерна епилация на лице.

 

Лазерна епилация на лице – мнения относно безопасността
Лазерна епилация на лице – мнения за безболезнеността на процедурите

Научете повече

НАПРАВЕТЕ ПРОМЯНА