Laser hair removal

Александритен или диоден лазер

Александритен или диоден лазер (мнения) 1
Александритен или диоден лазер – мнения при избора

Александритен или диоден лазер да изберем е въпросът, който неминуемо си задаваме, след като вземем решение да пристъпим към трайното обезкосмяване като метод за решаване на проблема с нежеланото окосмяване. Изборът между александритен или диоден лазер може да ни затрудни, защото уредите, работещи с който и да е от тези два лазера – александритен или диоден лазер – са изключително ефективни, модерни и трайни решения на проблема, с който се сблъскваме ежедневно – досадните нежелани косъмчета в различни зони от тялото ни. Въпреки това има някои ярки разлики между александритен или диоден лазер. Ако ги познаваме, лесно ще изберем на александритен или диоден лазер да се спрем, когато избираме какъв тип лазерна епилация да си направим.

Същност на александритен или диоден лазер

Важно е да познаваме основните разлики между двата вида лазер – александритен или диоден лазер, за да можем да направим информиран избор между александритен и диоден лазер. Независимо дали ще изберем александритен или диоден лазер, със сигурност ще сме избрали едно от най-иновативните и ефикасни решения в областта на трайното обезкосмяване и по-конкретно – на лазерната епилация. Оптималната дължина на вълната на александритния лазер (от 755 нанометра) му позволява да достигне до своята цел – фоликулите на космите, където енергията се превръща в топлинна и унищожава космите или забавя драстично растежа им с помощта на нагряване.

Александритен или диоден лазер (мнения) 2
Александритен или диоден лазер – мнения и полезни съвети

Диодният лазер по нищо не отстъпва в това съревнование между александритен или диоден лазер, а дори превъзхожда дължината на вълната на александритния лазер, като произвежда лъчи с дължина от 808 нанометра.

Така уредите, работещи с александритен или диоден лазер, гарантират ефективно достигане до целта (космения фоликул) и унищожаване или забавяне на растежа на съответния косъм, като разпиляването на лъчите по кожата е сведено до минимум и на практика отсъства.

 

Разгледайте нашите предложения за лазерна епилация.

 

Същност на александритен или диоден лазер

Научете повече

НАПРАВЕТЕ ПРОМЯНА