Laser hair removal

Микродермабразио

Микродермабразио

Микродермабразио е бърза неинвазивна процедура, прилагана за освежаване на кожата. Понякога се нарича “пилинг в обедната почивка”. Този сравнително нов метод внимателно отстранява най-горния слой клетки на увредената кожа, чрез изстрелване на миниатюрни кристалчета към кожата. Тази техника излющва и изравнява повърхността на кожата, стимулирайки образуването на нова, по гладка и чиста повърхност. Най-често се прилага на лицето и шията, но може да се направи на всяка част на тялото (напр. гръб на дланите).
иновативна процедура

Каква е ползата от приложението на тази процедура?

Микродермабразиото може да коригира грубата повърхонст на кожата, някои видове белези, неравномерна пигментация и старчески петна. То също може да премахне или намали броя на отворените и затворените комедони, вида на стриите и най-фините бръчки. Чрез отстраняването на най-горните слоеве на епидермиса, микродермабразиото стимулира образуването на нов повърхностен слой. Микродермабразио може да се прилага при всички типове кожа по отношение на омазняване, цвят и възраст. За най-добри резултати се препоръчва провеждането на една процедура седмично в рамките на терапевтичния курс.

Микродермабразиото може да подобри вида на кожата, но няма да повлияе отпуснатата, с торбички или дълбоки бръчки кожа. За корекция на такива проблеми често се налага лифтинг на лицето.

Разгледайте процедурата ни hiemt pro

НАПРАВЕТЕ ПРОМЯНА