Laser hair removal

Лазерна епилация – мнения – Част 3

Лазерна епилация – мнения за предимствата на този тип обезкосмяване

Лазерна епилация мнения София 1
Лазерна епилация мнения – град София

За модерната лазерна епилация мненията са, че е най-добрият метод за премахване на нежелано окосмяване, защото ефектът е траен – от няколко месеца до няколко години след проведен курс процедури по лазерна епилация мненията са, че няма да се сещаме дори за този досаден и иначе ежедневен проблем.

Освен това за лазерна епилация мненията са, че това е и най-бюджетният метод за премахване на окосмяването, като се погледне ситуацията в далечен план. Самобръсначките, колкото и да са евтини, при положение че трябва да се употребяват всеки ден, за да се поддържа кожата гладка, излизат най-скъпо. Същият е случаят при депилатоарните кремове. Кола маската не е недостъпно скъпа, но ефектът от нея трае в най-добрия случай три – четири седмици, след което трябва да се повтори. Тоест разходът за кола маска е в най-добрия случай веднъж месечно, което си е постоянен разход и отново излиза доста по-скъпо, отколкото изглежда. За лазерна епилация мненията са, че дори на пръв поглед цената да ни се стори висока, разпределена във времето, през което ще се наслаждаваме на ефекта от нея, тя всъщност е нищожна и е най-евтина в сравнение с всички останали методи за обезкосмяване.

Лазерна епилация мнения София 1
Лазерна епилация мнения – София – предимства и недостатъци

Не на последно място, за лазерна епилация мненията са, че тя е един сравнително безболезнен метод за премахване на нежелано окосмяване. В сравнение с кола маската и епилатора, за лазерна епилация мненията са, че тя не предизвиква такъв дискомфорт на пациентите по време на процедурите. В повечето случаи при лазерна епилация мненията са, че се усеща леко боцкане или деликатно парване по време на процедурите, а при някои от най-модерните лазери за лазерна епилация мненията са, че процедурите са съвсем безболезнени.

Лазерна епилация – мнения за недостатъците на този тип обезкосмяване

За лазерна епилация мненията са, че недостатъци почти няма. Ако сме избрали подходящия за нас вид лазер след консултация с добър професионалист, няма от какво да се притесняваме. Ако сме решили да проведем процедурите по тази епилация в професионален реномиран салон, където работят квалифицирани лица с познания в областта и достатъчно компетентност, за да настройват апаратите според индивидуалните специфики на всеки отделен клиент, тогава лазерната епилация не носи рискове, безболезнена е, а резултатите от нея са впечатляващи.

Научете повече за нашия център за лазерна епилация

Лазерна епилация – мнения за предимствата на този тип обезкосмяване

Лазерна епилация – мнения за недостатъците на този тип обезкосмяване

Научете повече

НАПРАВЕТЕ ПРОМЯНА