Laser hair removal

Лазерна епилация – мнения – Част 2

Лазерна епилация – мнения за ndYAG лазер

За най-иновативния метод за лазерна епилация мненията са само положителни. Този лазер има толкова много приложения освен лазерна епилация, мненията за която са добри, че въпреки по-високата си цена, е широко разпространен. За този вид лазерна епилация мненията са, че лазерът произвежда най-голяма дължина на вълната, като така гарантира унищожаване на фоликулите на космите и ни отървава от тях за много дълго време.

Лазерна епилация мнения оферти 1
Лазерна епилация мнения и оферти

За този вид лазерна епилация мненията са, че с този модерен мощен лазер, произвеждащ микро импулси, могат да се провеждат различни естетични процедури, а не само лазерна епилация. Мненията са, че качествените лазери с висок клас от този тип имат възможност да бъдат настроени така, че да произвеждат различна дължина на вълната – това е важно предимство за различните естетични процедури, не само за лазерна епилация. Мненията за лазерната епилация с този лазер са, че дава безупречни резултати при правилна настройка на апарата според индивидуалните специфики на кожата и косъма на всеки отделен човек, избрал да се подложи на лазерна епилация. Мненията за цените на процедурите са, че напълно си заслужават.

Лазерна епилация – мнения за рубинов лазер

За такъв тип лазерна епилация мненията са доста разнородни. От една страна, за рубинова лазерна епилация мненията са, че е много остарял и неизползваем вече метод. За тази лазерна епилация мненията са, че процедурите са доста болезнени и дискомфортни. Освен това за тази първа и най-стара лазерна епилация мненията са, че носи след себе си немалко рискове. Възможно е след епилация с този вид лазер кожата на човек да се зачерви, раздразни, да предизвика неприятни усещания или дори да се стигне до изгаряния. Всичко това е възможно да се случи по време на процедура заради недотам прецизните настройки на апаратите, работещи с рубинов лазер за лазерна епилация. Мненията са предимно негативни от тази гледна точка.

От друга страна обаче, за рубиновата лазерна епилация мненията са, че този метод е подходящ за трайно премахване на фини тънки косъмчета. Ако на определен пациент му понася процедурата по рубинова лазерна епилация, мненията са, че тя може да му е от полза за премахване на тези досадни тънки косъмчета, които са неуловими дори за някои от модерните лазери.

Научете повече за нашия център за лазерна епилация

Лазерна епилация – мнения за ndYAG лазер

Лазерна епилация – мнения за рубинов лазер

Научете повече

НАПРАВЕТЕ ПРОМЯНА