Laser hair removal

Подготовка за лазерна епилация интим

Подготовка за лазерна епилация интим

Лазерна епилация интим - цени 2 - висококачествено обслужване
Лазерна епилация интим – цени и съвети

Преди да посетим процедура по лазерна епилация интим, е нужно да направим и да не правим няколко неща. Добре е да не се излагаме на слънце (или да не излагаме на слънце поне тези зони, върху които ще се провежда лазерната епилация). Въпреки че днес апаратите за лазерна епилация интим са толкова прецизни, че могат спокойно да обработват и по-тъмна кожа, ако можем да избегнем излагането на слънце или на солариум няколко седмици преди процедурата по лазерна епилация интим, то тя ще бъде по-ефективна за нас.
Нужно е поне месец преди процедурата по лазерна епилация интим да не сме отскубвали косъмчетата си в тази зона. Това означава да не сме се подлагали в тази си зона на кола маска или домашна епилация с обикновен епилатор поне четири седмици преди лазерна епилация интим.
Не на последно място, преди да посетим процедура по лазерна епилация интим, трябва да избръснем космите в зоната, която ще бъде обработена. Добре е космите да не се виждат над повърхността на кожата, за да не поглъщат и разсейват енергията от лъчите, които произвежда апаратът за лазерна епилация интим, но същевременно да не е наранен фоликулът им, за да могат лъчите да стигнат до него и да го унищожат. Затова е наложително да не отскубваме космите, а да ги избръснем в деня на предстоящата лазерна епилация интим.

Лазерна епилация интим - цени 2 - за по-ефективни резултати
Лазерна епилация интим – цени – най-безболезненият метод за обезкосмяване

Болезнена ли е процедурата по лазерна епилация интим?

Модерната лазерна епилация интим е най-безболезненият метод за премахване на нежеланото окосмяване в тази зона. Дори бръсненето отстъпва по безболезненост на лазерна епилация интим, защото крие риск от порязване. Болката при кола маска и домашна епилация пък е несравнима с лекия дискомфорт по време на лазерна епилация интим.
Това, което се усеща обикновено от пациентите по време на лазерна епилация интим, е леко парване в обработваната зона. То обаче минава за секунди, а освен това днес много апарати предлагат опцията охлаждане, което се прави с цел намаляване на дискомфорта у клиента, подложил се на лазерна епилация интим.

Научете повече за нашия център за лазерна епилация ABI Beauty .

Подготовка за лазерна епилация интим
Болезнена ли е процедурата по лазерна епилация интим?

Научете повече

НАПРАВЕТЕ ПРОМЯНА