Laser hair removal

Боли ли лазерната епилация с NdYAG лазер?

Боли ли лазерната епилация мнения 1
Боли ли лазерната епилация – мнения при избора на уред за процедурата

Боли ли лазерната епилация с NdYAG лазер е въпрос, който си задават хората, обърнали се към най-модерното решение в областта на лазерната епилация. Този лазер предлага най-ефективната и комфортна лазерна епилация днес, до такава степен, че обезсмисля въпроса боли ли лазерната епилация, но и цената му е по-висока, разбира се. Този последен писък на модата превръща въпроса боли ли лазерната епилация в реторичен. Не само, че не боли, но този съвременен лазер превръща досега неприятното задължение да се обезкосмим в едно положително изживяване, което не ни плаши или притеснява. Колкото по-модерен е лазерът, с който ще се извършват процедурите по лазерна епилация, толкова по-категорично отрицателен е отговорът на въпроса боли ли лазерната епилация.

Боли ли лазерната епилация на интимната зона?

Боли ли лазерната епилация мнения 2
Боли ли лазерната епилация – мнения по въпроса

Както вече стана ясно, отговорът на въпроса боли ли лазерната епилация зависи от лазера, с който се извършват процедурите. Колкото по-съвременно решение изберем за своите лазерни процедури, толкова по-абсурдно ще звучи въпросът боли ли лазерната епилация. Въпреки това обаче, когато става дума за интимната зона, не са малко хората, които продължават да си задават въпроса боли ли лазерната епилация, дори да става дума за най-модерния лазер.

Когато говорим за толкова чувствителна зона, по-актуален звучи въпросът боли ли лазерната епилация и зависи от всеки индивидуален човек дали ще усети дискомфорт или не. При най-съвременните лазери за болка не може да говорим и въпросът боли ли лазерната епилация получава автоматично отговор – не. Но за дискомфорт може да става дума. Обикновено пациентите споделят, че усещат леко парене в обработваната област, но не и болка. За щастие, дори да са дискомфортни, тези процедури са доста кратки.

Разгледайте нашите предложения за лазерна епилация.

 

Боли ли лазерната епилация с NdYAG лазер?
Боли ли лазерната епилация на интимната зона?

Научете повече

НАПРАВЕТЕ ПРОМЯНА