Лятото чука на вратата и все по-често започваме да се тормозим с един и същ въпрос – „Как да се отърва от досадното окосмяване трайно и ефективно“? Всички познаваме много начини за премахване на нежеланото окосмяване, като започнем от епилатора до кола маската и стигнем до бръснача и химичната депилация. Това са най-лесните и донякъде най-евтини начини, но те са и най-проблемните. Ефектътъ на тези методи е краткотраен и неефикасен, след всяка процедура космите се уплътняват, като често врастват и образуват фоликулити. Някои дори могат да доведат до алергична реакция на кожата. Трайното отстраняване на космите може да се постигне само чрез разрушаване на космения фоликул, т.е. чрез епилация. Най-резултатен, безвреден и в същото време с безкомпромисно дълготраен ефект е методът лазерна епилация. Ето защо ние търсим отговор на въпроса си в център за лазерна епилация, доверявайки се на професионалисти, които решават проблемите ни с досадното окосмяване. Един от доказалите се категорично в тази сфера е център за лазерна епилация Abi Beauty.

 

Център за лазерна епилация Abi Beauty

Център за лазерна епилация 1 - най-добрата грижа за вас

Център за лазерна епилация – заповядайте при нас!

Център за лазерна епилация Abi Beauty е един от най-модерните за лазерна естетика и лазерна епилация, които може да намерите на четири удобни локации в София:

  1. Център за лазерна епилация Сердика (Център) – бул. Александър Стамболийски 27;
  2. Център за лазерна епилация Лозенец – ул. Златовръх 5;
  3. Център за лазерна епилация Дружба – ул. Тирана 187;
  4. Център за лазерна епилация бул.България – бул. Гоце Делчев 98;

Целта и мисията на център за лазерна епилация Abi Beauty е популяризиране на лазерните естетични процедури в България, използвайки иновативна и модерна технология за решаване на всички проблеми с кожата. В центъра за лазерна епилация Abi Beauty за вашия комфорт и удобство се грижи екип от професионалисти в приятна и спокойна обстановка. Направете си подарък и оставате професионалистите от център за лазерна епилация Abi Beauty да се погрижат за вас. Запазете час още сега удобно на телефона посочен на страницата на центъра за лазерна епилация или онлайн без попълване на цял куп данни. Направете най-добрия избор с център за лазерна епилация Abi Beauty като дадете на себе си ново начало с нова промяна.

Какви услуги се предлагат в център за лазерна епилация Abi Beauty

Център за лазерна епилация 2 - най-голям комфорт за вас

Център за лазерна епилация – голям избор от услуги

Център за лазерна епилация Abi Beauty е създаден, за да задоволи най-специалните изисквания на всеки човек, както на жени, така и на мъже. В центъра за лазерна епилация ще намерите голямо разнообразие от естетични и козметични процедури. С качество и професионализъм в центъра за лазерна епилация се предлага извършване на диодна лазерна епилация за мъже и жени. Тук се извършва и най-иновативният метод за неоперативен лифтинг – HIFU или Хайфу. Едно от най-новите предложения, които се предлагат в центъра за лазерна епилация е лазерното подмладяване, което се извършва с най-новите лазери в страната. От козметичните процедури в центъра за лазерна епилация може да се насладите на професионални фризьорски услуги, маникюр, педикюр, кола маска, ползване на солариум. В центъра за лазерна епилация на на изключително високо ниво се извършват и химичен пилинг, почистване на лице, кислородна терапия, микродермабразио, пробиване на уши и нос, професионален грим и много други. Широкият спекът от предлаганите услуги в центъра за лазерна епилация ще задоволи всяка ваша нужда, всеки каприз, дори най-малката прищявка. В центъра за лазерна епилация, професионалният екип ще ви накара да се почувствате желани и да преливате от красота. Всички цени на всички предлагани услуги може да намерите на страницата на центъра за лазерна епилация. За да не пропуснете нищо от офертите на център за лазерна епилация Abi Beauty, следете ежедневно, тъй като промоциите постоянно се обновяват.

Защо обичаме и предпочитаме център за лазерна епилация Abi Beauty?

Център за лазерна епилация 3 - най-приятното преживяване

Център за лазерна епилация – уют и модерна обстановка

Център за лазерна епилация Abi Beauty е предпочитан и обичан, защото тук е мястото, където получаваме качествени процедури, извършвани от квалифициран професионален екип. Центърът за лазерна епилация предлага приятна атмосфера с вежливо и усмихнато обслужване от страна на персонала. Това е територия на комфорта с индивидуален подход към всеки клиент. В център за лазерна епилация Abi beauty се работи на достъпни цени, има голямо разнообразие от промоции и отстъпки. Предлаганите процедури в центъра за лазерна епилация са без странични ефекти, болка и проблеми. Фокусиран върху комплексната грижа за клиента център за лазерна епилация Abi Beauty предлага цялостно решение за вашата красота и външен вид. В центъра за лазерна епилация се работи с най-висок клас апаратни медицински неивазивни процедури, даващи гаранция за качество. Насладете се на коя да е процедура в центъра за лазерна епилация в модерна обстановка.

Какво отличава център за лазерна епилация Abi Beauty от останалите центрове?

Център за лазерна епилация Abi Beauty се отличава от останалите центрове по това, че работи с най-висок клас диоден лазер, създаден от американска компания лидер в сферата. Центърът за лазерна епилация е фокусиран върху резултата, постигнат без вреда за здравето. В център за лазерна епилация Abi Beauty се държи на удобството и приятното преживяване по време на всички процедури, които се предлагат. Тук е мястото където няма да откриете компромис по отношение на вашите здраве, красота и доверие. И не на последно място в центъра за лазерна епилация се държи на високото ниво на чистота и дезинфекция, за да няма нито едно притеснение в клиентите. Докато очаквате вашата процедура в центъра за лазерна епилация има уютно място, където може да се насладите на чаша ароматно кафе или просто да отморите и отдъхнете по време на вашия престой.

Център за лазерна епилация 4 - най-добрият избор за вашето здраве и красота

Център за лазерна епилация – доказана коректност и грижа за нашите клиенти

Мнения за център за лазерна епилация Abi Beauty

През осемте години от съществуването на център за лазерна епилация Abi Beauty в него за извършени 43879 процедури на 15451 различни клиенти. Всички те абсолютно единодушно припознават център за лазерна епилация Abi Beauty като зона, в която се открива на 100% лоялност, коректност, грижа за клиента, а и най-ниски цени. Удобната локация на центъра за лазерна епилация е още точка в полза на клиента. На страницата на центъра за лазерна епилация може да намерите препоръки от много наши знаменитости като Галин, Бони, Диона и много други, които горещо препоръчват с две ръце, давайки своите мнение и лични впечатление. Като основна задача в център за лазерна епилация Abi Beauty е грижата за красотата, всеки може да остави своето мнение или препоръка, тъй като от най-важно значение сте именно вие!

 

 

 

 

Център за лазерна епилация Abi Beauty

Какви услуги се предлагат в център за лазерна епилация Abi Beauty

Защо обичаме и предпочитаме център за лазерна епилация Abi Beauty?

Какво отличава център за лазерна епилация Abi Beauty от останалите центрове?

Мнения за център за лазерна епилация Abi Beauty